OSO. Sterk staaltje vakmanschap.

Oonincx Scheepsonderhoud BV (OSO) is een zeer divers bedrijf gericht op technisch onderhoud van binnenvaartschepen, scheepsafbouw en metaalbewerking. Het bedrijf is opgericht in 1991 en heeft zich in de loop der jaren verder ontwikkeld, van specialist op het gebied van binnenvaartschepen tot leverancier van uiteenlopende producten. Ons team onderscheidt zich door hun vakmanschap, professionaliteit en service gericht werken.

Onze werkplaats bevindt zich in Werkendam. Hier worden o.a. allerlei soorten staalconstructies geproduceerd en geassembleerd. Technisch onderhoud aan schepen vindt daar plaats waar nodig. OSO werkt ook als onderaannemer en/of als projectleider, in samenwerking met de diverse scheepsbouwers, aan de afbouw van binnenvaartschepen.


 

 

OSO. Sterk in scheepsonderhoud en reparatie.

Oonincx Scheepsonderhoud B.V. is gespecialiseerd in technisch onderhoud en reparatie van binnenvaartschepen en metaalbewerking in de breedste zin van het woord. Onze opdrachten lopen uiteen van kleine reparaties tot groot onderhoud en revisie in zowel binnen- als buitenland. Het team onderscheidt zich door vakmanschap, professionaliteit en servicegericht werken. Wij zijn vertrouwd met de diverse lastechnieken en werken met een vast team van gecertificeerde lassers die hun vak verstaan. In onze werkplaats worden o.a. allerlei soorten staalconstructies geproduceerd en geassembleerd. We beschikken over een geavanceerd en modern machinepark voor onder meer knippen, kanten, walsen en bewerken.

 

Een greep uit de mogelijkheden
 • reparatie kopschades
 • reparatie en onderhoud duwbakken
 • levering van koelwatertanks en lekbakken
 • verhelpen lekkages
Neem contact met ons op Bekijk referentie projecten
OSO. Sterk in verkoop, fabricage en onderhoud van pompen.

Voor een doordacht advies op maat bent u bij Oonincx aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring in scheepsonderhoud, kunnen we ervoor zorgen dat de pomp op de juiste wijze wordt ingebouwd en dat elke gewenste aanpassing meteen wordt uitgevoerd. We bieden een juiste pompoplossing, met een scherpe prijs en een snelle levering. Oonincx is tevens de fabrikant voor ladingpompen voor tankbinnenvaart en industrie. U bent ook aan het juiste adres voor pompreparaties. We repareren alle merken, zowel op locatie als in onze eigen werkplaats. In samenwerking met Liquid Control Trading kan het pakket compleet gemaakt worden met afsluiters, slangen en koppelingen. Tenslotte kunt u terecht voor het huren van pompen en bijbehorende slangen en toebehoren, voor één dag of voor een langere periode.

 

 

Wat bieden wij u:
 • verkoop van pompen en ladingpompen
 • service en onderhoud
 • reparatie van pompen
 • afsluiters, koppelingen en slangen
Neem contact met ons op Bekijk referentie projecten
OSO. Sterk in scheepsbouw en afbouw.

In samenwerking met diverse partijen hebben wij de ContainerTug, een allround support vaartuig, ontworpen en gebouwd. Een robuuste sleepboot die als een standaard 20 ft container kan worden getransporteerd. Voor meer informatie: www.containertug.com 
 

Wij zijn inzetbaar bij de (gedeeltelijke) afbouw van binnenvaartschepen. Zo hebben onder meer het complete dekleidingsysteem van diverse nieuwbouw tankschepen verzorgd. Oonincx is tevens de aangewezen partij in het begeleiden van projecten zoals de afbouw van binnenvaartschepen, vanaf casco tot en met oplevering. Wij werken nauw samen met diverse scheepsbouwers en verzorgen onder meer het toezicht op de bouw, de coördinatie van de afbouw, de inbedrijfstelling en proefvaartbegeleiding.

 

 

 

Scheepsbouw activiteiten
 • ontwerp en realisatie
 • project management
 • afbouw
Neem contact met ons op Bekijk referentie projecten
OSO. Sterk in constructies en metaalbewerking.

U kunt bij ons terecht voor zeer uiteenlopende constructiewerken. Onze werkplaats heeft een geavanceerd en modern machinepark voor onder meer knippen, kanten en walsen voor het bewerken van staal, RVS en aluminium. Met behulp van AutoCad worden constructies tot in detail uitgewerkt. Onze gekwalificeerde mensen vervaardigen ieder onderdeel of product en zorgen indien gewenst voor de montage ter plaatse.

 

 

 

Constructie activiteiten:
 • railingwerk
 • frames
 • trappen
 • hekwerken

Neem contact met ons op Bekijk referentie projecten

Referentie projecten

Afbouw mts SKAGEN

Afbouw mts SKAGEN Bekijk dit project

Dekleidingsystemen

Dekleidingsystemen Bekijk dit project

mts Bacchus

mts Bacchus Bekijk dit project

Relingwerk vervangen

Relingwerk vervangen Bekijk dit project

Waterinjectievaartuig TMS

Waterinjectievaartuig TMS Bekijk dit project

Water Calamiteiten Box te koop of te huur

Water Calamiteiten Box te koop of te huur Bekijk dit project

Aluminium afdichtingsluiken

Aluminium afdichtingsluiken Bekijk dit project

Inbouwen beunkoelers

Inbouwen beunkoelers Bekijk dit project

RVS ureumtank

RVS ureumtank Bekijk dit project

Reparatie kopschade Dezi

Reparatie kopschade Dezi Bekijk dit project

Peiler stopper cutting tool

Peiler stopper cutting tool Bekijk dit project

Accommodatie unit

Accommodatie unit Bekijk dit project

Ontwerp en productie ContainerTug

Ontwerp en productie ContainerTug Bekijk dit project

Neem contact met ons op

Bezoek- en postadres
Vierlinghstraat 49A 12
4251 LC Werkendam

Stuur ons een bericht